Odštevamo do Viktorjev

Jani Muhič, voditelj oddaje 24 ur

Pred dvema letoma je voditelj informativne oddaje 24 ur na Pop TV Jani Muhič prejel viktorja za televizijsko osebnost. Jani je takrat v dvorani SNG Maribor doživel veliko presenečenje, da je nagrada, ki velja za osrednje priznanje na področju medijev, tisto leto njegova. Sam je namreč stavil na Slavka Bobovnika.

»Spomini so lepi. Najprej presenečenje, kot sem povedal že takrat, ker sem bil prepričan, da ga bo spet dobil Slavko (Bobovnik). Potem zadovoljstvo za priznanje gledalcev, dodelili so mi ga s svojimi glasovi. Nato še odgovornost – če ti ga podelijo gledalci, ima veliko težo. Doma pa še veselje … Ko sem ga prinesel domov, sem videl, da tudi mojim trem mulčkom veliko pomeni. Najmlajši je celo povedal, da je ta viktor tudi malo njegov. Ker me vsak drugi teden ni doma do poznega večera, zato me takrat skorajda ne vidi, je prepričan, da je viktor priznanje zanj, ker to zdrži. Je, viktor je dejansko tudi priznanje za moje otroke in tiste, ki me imajo radi, tudi takrat, ko me ni doma. Hvala še enkrat zanj!«

Vidimo se aprila!
Čez slaba dva meseca bodo viktorji po letu dni odsotnosti ponovno zasedli slovenski medijski prostor in dobili svoje lastnike, tokrat na svečani prireditvi v Portorožu. Medijske nagrade z najdaljšo tradicijo in trdno kredibilnostjo v Sloveniji so tiste, ki dobitnikom vedno prilijejo novega delovnega zagona in ponos, a je delo, ki ga zavzeto opravljajo, vredno truda in predanosti. Tudi tokrat bodo nagrade razdeljene na viktorje popularnosti, ki jih z glasovnicami izbere javnost, in na strokovne viktorje, ki jih izbere Akademija Viktor.